top of page

ÜNİLİG Masa Tenisi Takım Müsabakaları Sona Erdi



ÜNİLİG Masa Tenisi müsabakaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Çiğiltepe Spor Salonu'nda 13 Mayıs 2022 tarihinde başladı. 17 Mayıs 2022 tarihinde sona erecek müsabakaların 1.lig ve süper lig takım müsabakaları 16 Mayıs 2022'de sona erdi.


17 Mayıs 2022 tarihinde sonlanacak ferdi müsabakalar devam ederken gerçekleştirilen ödül törenine Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Oktay Çimen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Yılmaz Erşan, Afyon Kocatepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Ocak, masa tenisi sporcuları ve sporseverler katıldı.


ÜNİLİG Masa Tenisi 1.lig takım müsabakalarında kadınlar kategorisinde birinci Fenerbahçe Üniversitesi, ikinci Bahçeşehir Üniversitesi, üçüncü Eskişehir Teknik Üniversitesi oldu. Erkekler kategorisinde birinci Malatya Turgut Özal Üniversitesi, ikinci Koç Üniversitesi, üçüncü Ege Üniversitesi oldu.


Süper Lig müsabakalarında kadınlar kategorisinde birinci Nişantaşı Üniversitesi, ikinci Gazi Üniversitesi, üçüncü Erciyes Üniversitesi oldu. Erkekler kategorisinde ise birinci yine Nişantaşı Üniversitesi olurken, ikinci İstanbul Aydın Üniversitesi, üçüncü Gazi Üniversitesi oldu.


Müsabakaların gerçekleştiği Çiğiltepe Spor Salonu'nda düzenlenen ödül töreni ile şampiyon olan takımlara madalyalar ve kupalar verildi. Fotoğraf çekimlerinin ardından ödül töreni sona erdi ve ferdi müsabakalara devam edildi.


ÜNİLİG Finaller Masa Tenisi Ferdi Müsabakaları Devam Ediyor


Müsabakalarda takım olarak 1.lig ve süper lig şampiyonları ödüllerini alırken, masa tenisi ferdi müsabakaları devam ediyor. 17 Mayıs 2022 tarihinde sonra erecek müsabakalar sonunda düzenlenecek seremoni ile ferdi müsabakalarda yarışan 1.lig ve süper lig kazananları ödüllerini alacaklar.



138 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page